Espinagada
INGREDIENTS
PASTA
125 CC OLI
125 CC LLET
125 GR SAIM
250 CC AIGUA
1 KG FARINA
FARCIT
MITJA COL
MITJA COLFLORI
3 GRELLS
MITJA CEBA
LLOM
PANSES
OLI
SAL
PEBRE VERMELL DOLÇ, PICANT I NEGRE
PREPARACIÓ
TALLAM LA VERDURA I LA CARN I HO POSAM TOT A DINS UN BOL PER PODER CONDIMENTAR AMB LA SAL, OLI I PEBRE VERMELL DOLÇ, PICANT I NEGRE.
HO DEIXAM UNA ESTONA I FEIM LA PASTA.
TALLAM UN PAPER DE CUINA AMB LA FORMA DE L 'ESPINADA I LI DONAM FORMA A LA PASTA.
FORN 180 GRAUS DEVERS 45 MINUTS.
bonissima!!! aquesta recepta es molt bona ifacil de fer.Hem recorda a les de canostra.
ResponderEliminarÉs mel!! I moooolt bona de fer!!! Si no agrada el menjar picant, no es posa el pebre vermell picant i també surt molt bona!! 😋😋
ResponderEliminarQuina pinta que té!!
ResponderEliminarMe fa ganes provar de fer.
No pareix que tengui dificultat. Bona de fer!!